Kerékpárbérlés

HeBi kártya

A kerékpárok kölcsönzése Hebi kártyával lehetséges

A HeBi kártya egy egyedi azonosítóval ellátott plasztikkártya, mely egy időben, egy kerékpár kikölcsönzésére jogosítja fel tulajdonosát. A kártya a város Tourinform irodájában (Hévíz, Rákóczi utca 2. Tel.: +36 83 540 131) 1000 HUF kaució ellenében szerezhető be.

kapcsolt dokumentumban elolvashatóak a bérlési feltételek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kártyák aktiválásához minden esetben elkérjük az Ön személyes adatait, ezért kérjük, hozza magával személyazonosító okmányát.

Hol használható

A kerékpárok Hévíz város közigazgatási határain belül használhatóak, helyzetük a GPS rendszernek köszönhetően nyomonkövethető, ellenőrizhető.

Segítség, segélykérés

Használat során felmerülő kérdések, problémák esetén, napközben hívható telefonszám: +36 30 791 1232

 

A kölcsönzés HeBi kártyával

A tulajdonunkban lévő kártyával közvetlenül a dokkolónál, a kiválasztott kerékpár mellett tudjuk a kölcsönzést megkezdeni. Érintsük kártyánkat a dokkoló oldalán található HeBi kártya olvasóhoz a képen látható módon! Ezután egyszeri hang- és villogó fényjelzést kapunk, melynél a kerékpárt rögzítő zár kinyílik. A fényjelzés 20 mp-en keresztül villog, mely idő alatt a kerékpár kiemelhető. Ha ez nem történik meg, a zár visszazár. Ha esetleg hibát észlel a kerékpáron (vandalizmus, defekt, törések stb.), visszahelyezheti a hibás kerékpárt a dokkolóba. A hibás kerékpárról vagy dokkolóról jelzést adhat le közvetlenül a vezérlőoszlopnál.

 

Mit tudok a vezérlőoszlopon csinálni HeBi kártyával?

A HeBi kártyával rendelkező felhasználók a következőeket tudják lekérdezni:

Egyenleg lekérdezés:

Lekérdezhetjük aktuális egyenlegünket, láthatjuk kártyánk érvényességi idejét valamint hogy milyen kódú kerékpár van nálunk kikölcsönözve.

Hibajelzés:

Ha egy hibás dokkolóval vagy kerékpárral találkozunk riasztást adhatunk le róla.

Kártyaértékesítő helyek

Hévíz Tourinform Iroda – Hévíz, Rákóczi Ferenc utca 2.

A Tourinform iroda nyitva tartása:

október-június,: H-P: 9.00 – 17.00, SZ: 10.00-16.00, V: zárva;

július-szeptember: H: 9.00 – 19.00, K-P: 9.00 – 18.00, Sz-V: 10.00 – 16.00

Címkék:
Letölthető dokumentumok: